τριήμερη τουριστική προβολή του Δήμου Καρπενησίου στη Πελοπόννησο

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη τουριστική προβολή του Δήμου Καρπενησίου στη Πελοπόννησο . Την Παρασκευή και το Σάββατο , 29 και 30 Σεπτεμβρίου, το τουριστικό περίπτερο του Δήμου μας ήταν στημένο στη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Εκεί πλήθος κόσμου το επισκέφθηκαν και είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους εκπροσώπους του δήμου , να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχή μας μέσα από εικόνες ,  να δοκιμάσουν τοπικά προιόντα αλλά και να κερδίσουν δώρα δωρεάν διαμονής .  Σημαντική ήταν η στήριξη του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη  Νίκα , που επισκέφθηκε το περίπτερό μας , μας συνεχάρη για  την δράση μας αυτή και προέτρεψε τους δημότες του να επισκεφθούν το Καρπενήσι. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα το κάνει άμεσα. Στο περίπτερό μας βρέθηκαν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Μεσσηνίας  , οι οποίο έμειναν ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία μας αυτή να προβάλλουμε τον τόπο μας.

Η τουριστική προβολή του Δήμου έκλεισε με την παρουσία μας στο Ναύπλιο , την Κυριακή 1 Οκτωβρίου , στη πλατεία Φιλελλήνων. Και στο Ναύπλιο , η επίσκεψη του κόσμου στο περίπτερό μας ήταν μεγάλη , ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωστούρος .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Καλαμάτας και το Δήμο Ναυπλίου , και τους Δημάρχους τους , για την φιλοξενία τους και την υποστήριξη τους στη δράση μας. Ευχαριστούμε και όλους όσους μας επισκέφθηκαν τις ημέρες αυτές στο περίπτερό μας και τους προσκαλούμε να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τη περιοχή μας και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες .

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες μας που πρόσφεραν δώρα για την μεγαλύτερη επιτυχία της δράσης μας.

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ