(ΒΙΝΤΕΟ) Η Χρύσα Σουλιώτη συνεχίζει το έργο της παρά τη ρήξη με τον Δήμαρχο Α.Καρδαμπίκη

Κοινοποίηση

Συνεχίζει το έργο της σε θέματα παιδείας με την συνδρομή και την στήριξη πολλών ομογενών Ευρυτάνων της Αμερικής, η πρώην αντιδήμαρχος Αγράφων Χρύσα Σουλιώτη, μετά την πολιτική ρήξη με τον Δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη.

Η κυρία Σουλιώτη μέσα από το star, ευχαριστεί τους συνεργάτες της, που δεν υπέκυψαν, όπως αναφέρει, σε προσωπικά ανταλλάγματα και έμειναν σταθεροί στις θέσεις της παράταξης, με την οποία εξελέγησαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Να θυμίσουμε, ότι η ρήξη με τον δήμαρχο, ήρθε μετά την ανεξαρτητοποίηση δυο συμβούλων της, οι οποίοι κατέλαβαν θέσεις αντιδημάρχων, στα Άγραφα.

πηγή:tvstar.gr

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ