«Βουνο..παιχνιδίσματα»

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου  διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης, «Βουνο..παιχνιδίσματα»,  για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 χρόνων.

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη της οικογένειας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις εργασιακές και προσωπικές της υποχρεώσεις, με την ταυτόχρονη δημιουργική αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των παιδιών μέσα από αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εξορμήσεις στα πάρκα, τις παιδικές χαρές,  τους αθλητικούς χώρους, τη βιβλιοθήκη και τα μουσεία της πόλης μας.

Το Πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τις 19 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου 2017 από τις 7:30 έως τις 15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή, στον χώρο του 3ου δημοτικού σχολείου Καρπενησίου. Η προσέλευση και η αναχώρηση των παιδιών είναι ελεύθερη, παρακαλούνται όμως οι γονείς να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές του προγράμματος, ώστε η είσοδος και έξοδος των παιδιών να μην επηρεάζει την εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα»,  απευθύνονται σε όλους τους γονείς (δημότες και επισκέπτες) και για την εγγραφή των παιδιών απαιτούνται:

ü  η υποβολή  σχετικής αίτησης (διαθέσιμη στα ΚΕΠ, στα δημοτικά κτίρια και στο sitewww.karpenissi.gr του Δήμου Καρπενησίου)

ü  ιατρική γνωμάτευση για την δυνατότητα άθλησης του παιδιού

ü  η καταβολή του ποσού συμμετοχής

Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα»  θα λειτουργήσουν τις κάτωθι περιόδους:

Α περίοδος: 19 – 30 Ιουνίου

Β. Περίοδος: 1 – 15 Ιουλίου

Γ. Περίοδος: 16 έως 30 Ιουλίου

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ το κάθε παιδί ανά περίοδο λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι όσοι γονείς διαθέτουν κάποια δεξιότητα και μπορούν να δεσμευθούν για τη μετάδοση αυτής στα παιδιά του προγράμματος (εκμάθηση μουσικού οργάνου, εκμάθηση ξένης γλώσσας, θεατρικό παιχνίδι κ.α.) με την παροχή τουλάχιστον δίωρης εβδομαδιαίως εθελοντικής απασχόλησης, τότε δικαιούνται μια δωρεάν συμμετοχή του παιδιού τους σε κάθε περίοδο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα που θα ακολουθούν τα «Βουνο..παιχνιδίσματα»  θα αναρτάται εβδομαδιαία στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου και θα τοιχοκολλείται στην είσοδο του σχολείου.

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής γίνεται καθημερινά στο Νέο Δημαρχείο (Ύδρας 6) στην κα Αγγελική Μπέσσα (τηλ. 22373-50039.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου η οποία θεωρούμε ότι έρχεται να καλύψει την ανάγκη των εργαζόμενων γονέων για δημιουργική καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών μας.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ