βράβευση αθλητών Kick Boxing απο τον Δήμαρχο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης υποδέχτηκε  στο Δημαρχείο  τους επτά αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους προπονητές τους ,  μέλη της Εθνικής Ομάδας , οι οποίοι  εκπροσώπησαν τον τόπο μας,  με την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα KickBoxing, που έγινε στα Σκόπια. Αφού τους συνεχάρη για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους , τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.  Επίσης , τόνισε  ότι ο Δήμος οφείλει και θα είναι δίπλα τους να τους στηρίζει. Συγχαρητήρια έδωσε και στους προπονητές των παιδιών, Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη, για τη σκληρή και υψηλού επιπέδου προετοιμασία προς τους αθλητές τους . Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καλαντζή , η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα στα παιδιά και στους προπονητές. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ