ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Γρανίτσα Ευρυτανίας η βράβευση των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον Πανελλαδικό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό «Ζαχαρίας Παπαντωνίου – ΤΑΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ» , ο οποίος διοργανώθηκε από την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας «Ο Νεομάρτυς Μιχαήλ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος. Παρέστησαν και βραβεύτηκαν οι παρακάτω μαθητές συνοδευόμενοι από τους γονείς και τους δικούς τους ανθρώπους:

1.        Ντελλή Ζωή (5ο Γυμνάσιο Λαμίας)

2.        Μαριάννα Γεωργίου (Εκπαιδευτήρια Δούκα)

3.        Βάλια Γκόπη (4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας)

4.       Γκίκας Στυλιανός ( Εκπαιδευτήρια Μάνεση)

5.       Αγραφιώτης Αλέξανδρος (1ο ΓΕΛ Βόλου)

6.       Αικατερίνη Γκίκα ( Εκπαιδευτήρια Μάνεση)

 

Δεν κατέστη δυνατό να παραστεί η μαθήτρια Αιμιλία Μαντά του 3ου Λυκείου Πύργου και η Αδελφότητα αποφάσισε να της αποστείλει τιμητική πλακέτα-βραβείο ταχυδρομικά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Μητρόπολης Καρπενησίου και της Πανευρυτανικής Ενώσεως. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση για πρώτη φορά μιας τέτοιας εκδήλωσης στη Γρανίτσα, καθώς και τη βούληση της Αδελφότητος για συνέχιση και παγίωση αυτού του Διαγωνισμού σε σταθερή βάση. Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομη αποφώνηση του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων ΔΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημογεροντάκη, Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης των μαθητικών έργων, μαζί με τις εκπαιδευτικούς Νικάνδρα Μπακογεώργου και Ευμορφία Ξανθιώτου. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Η. Λιάσκος.                

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ