Ξεκίνησε η διανομή ειδών παντοπωλείου για τις οικογένειες του Δήμου Αγράφων Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Στηρίζουμε την Οικογένεια»

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Αγράφων με τη συμβολή της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής το «Βελούχι» στηρίζει τις οικογένειες του Δήμου παρέχοντάς τους διατροφικά είδη με επίκεντρο τις ανάγκες του παιδιού. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής Τσιόλκας Δημήτριος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν να διαθέσουν, κατόπιν συνεννόησης με την αντιδήμαρχο κα. Σουλιώτη, το ποσό των 6.500 $ με σκοπό την αγορά σε είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που διαμένουν μόνιμα στα χωρία του Δήμου και έχουν (1) τουλάχιστον ανήλικο τέκνο.

Η αγορά των προϊόντων έγινε αποκλειστικά από τα τοπικά καταστήματα του Δήμου Αγράφων δίνοντας μια μικρή ανάσα και στη τοπική αγορά. Αφουγκραζόμενοι πάντα τις επείγουσες ανάγκες όπως αυτές προκύπτουν από συνθήκες κρίσης, όπως η ύπαρξη του covid 19, δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε θεατές αλλά υλοποιούμε δράσεις με κύριο στόχο την ενίσχυση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Η οικογένεια ως θεμέλιος λίθος της κοινωνίας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του Δήμου. Η στήριξη των οικογενειών που διαβιούν στα χωριά του δήμου μας είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχή μας. Η υλοποίηση της δράσης έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των παιδιών επιθυμώντας να τους παρέχουμε όλες τις ανέσεις που ίσως να μην υπάρχει η δυνατότητα να έχουν λόγω της διαμονής τους σε ένα απομακρυσμένο χωριό όπως Τρίδενδρο, Άγραφα, Χρύσω κτλ.

Έτσι από την υλοποίηση της δράσης ενισχύουμε 150 οικογένειες του Δήμου Αγράφων και σε σύνολο 240 παιδιά. Το Κέντρο Κοινότητας θα διανείμει από 29/6/2020 έως και 10/07/2020 τα προϊόντα στις οικογένειες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας.

   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ