Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Κοινοποίηση

 

Στη Λαμία σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Λαμία οι συνταξιουχικές οργανώσεις του Νομού Φθιώτιδας – Ευρυτανίας  ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟ θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές εκείνες που μείωσαν  τις συντάξεις μας και μας κάνουν δύσκολη τη διαβίωσή μας θέλουμε να του πούμε τα εξής :

Οι συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, δέχονται μια ακόμη βάρβαρη επίθεση στον αγώνα τους για την επιβίωση.

Μας καταδικάζουν σε απόλυτη εξαθλίωση εμάς και τις οικογένειες των άνεργων παιδιών και εγγονών μας που περιμένουν από την πενιχρή σύνταξή μας να ζήσουν.

Εμείς οι συνταξιούχοι δεν θα αποδεχτούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε τις αλλεπάλληλες απώλειες που ήδη έχουμε υποστεί στο εισόδημά μας

Δεν υποχωρούμε, δεν θα υποταχτούμε, δεν θα αποδεχτούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας ως τετελεσμένο ότι μας έχει αφαιρεθεί. Ούτε θα επιλέξουμε ποιος νέος δήμιος θα μας αποκεφαλίσει. Ο κίνδυνος της πλήρους εξαθλίωσής μας είναι ορατός. Εδώ και τώρα ΑΓΩΝΑΣ να τους σταματήσουμε.                  

 

 

 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ   ΚΑΙ  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

 

* Καμία συζήτηση και καμία αναφορά σε ότι έχει σχέση με τη μείωση των συντάξεών μας. Τα χρήματα των συντάξεών μας είναι δικά μας χρήματα δεν τα δανειστήκαμε από κανένα και δεν τα χρωστάμε σε κανένα.

   *  Η  κατώτερη σύνταξη να καλύπτει το κόστος ζωής 2 ηλικιωμένων     ανθρώπων σε στέγη , τροφή, ιατρική-φαρμακευτική περίθαλψη, φροντίδα στο σπίτι.

   * Να μας επιστραφούν  όλες οι περικοπές των συντάξεών μας, να γίνει επαναχορήγηση της 13ης   και 14ης  σύνταξης.    

   * Να καλυφθούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας από το απαραίτητο επιστημονικό ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό. Θέλουμε δωρεάν αποκλειστικά Δημόσιο σύστημα Υγείας, ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης για όλο το λαό και κατάργηση της πληρωμής του 1 ευρώ για τις συνταγές.

   * Να επανέλθουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού που είναι δικά μας χρήματα παρακρατημένα από τις συντάξεις μας καθώς και η λουτροθεραπεία σε όσους έχουν ανάγκη.

   *Να μην εκκρεμούν οι συντάξεις στους δικαιούχους πάνω από 3 μήνες

  *Να αυξηθεί  η κρατική χρηματοδότηση για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα αυτά που είναι χρεωμένα χωρίς να έχουν αυτά την ευθύνη.

       ΛΑΜΙΑ  Πέμπτη  27 / 7 / 2017

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ     ΙΚΑ    ΟΑΕΕ    ΔΗΜΟΣΙΟ

Τηλ. Επικοινωνίας    6972494824   και  6949723217

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ