Ζωντανά @18:00 στους 97,5fm η 6η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Κοινοποίηση

Σε ζωντανή σύνδεση σήμερα Τετάρτη 13/4/22 και ώρα 18:00 μέσα απο τη συχνότητα του Ράδιο Καρπενήσι στους 97,5 FM και διαδικτυακά www.975fm.gr η 6η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Ν. Τσιαμπούλα -κτίριο ΚΑΠΗ 3 ος όροφος) και με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom), για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-3-2020) τις υπ’ αριθμ. 426/77233/13-
11-2020, 643/69472/24-9-2021 και τις πρόσφατες εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (εισηγήτρια η Πρόεδρος κ.Γκαρίλα Γεωργία)
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022 (5 η αναμόρφωση) (εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής)- εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος
3. Ανταλλαγή ακινήτων στην Κοινότητα Μικρού Χωριού (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)
4. Παραχώρηση κατά χρήση χώρου Γυμνασίου Φουρνάς (εισηγητής ο δήμαρχος κ. Σουλιώτης Νικόλαος)
5. Αλλαγή χρήσης Γυμνασίου Αγίας Τριάδας (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)
6. Εκμίσθωση Γυμνασίου Αγίας Τριάδας (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)
7. Αδελφοποίηση Δήμου Καρπενησίου με Δήμο Έγκωμης Λευκωσίας (Σε συνέχεια της αριθμ. 100/2021 απόφαση του Δ.Σ. Καρπενησίου) (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιωτής Νικόλαος)
8. Συνδιοργάνωση Ημερίδας στη Φουρνά με τίτλο: «Δασικές Πυρκαγιές: Προστασία και Ασφάλεια, Πρόληψη και αντιμετώπιση. Ο ρόλος των Ο.Τ.Α., Εθελοντισμός» από τον Δήμο Καρπενησίου, το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)
9. Συνδιοργάνωση "4 ης Γιορτής Μανιταριού" και αγώνες ορεινού τρεξίματος & Εvrytania Trail Races & του Δήμου Καρπενησίου με το Σύλλογο Ευρυτανίας Ε4 – Το Πάντα Βρέχει (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)
10. Συνδιοργάνωση Φιλανθρωπικού Αγώνα Καλαθοσφαίρισης της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ευρυτανίας με το Δήμο Καρπενησίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)
11. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Άμπλιανης (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)
12. Οικονομική ενίσχυση δημοτών (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

Η πρόεδρος Δ.Σ

Γεωργία Γκαρίλα

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(Φωτό)Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ