Ζωντανά @18:00 στους 97,5fm η 6η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Κοινοποίηση

Σε ζωντανή σύνδεση σήμερα Τετάρτη 13/4/22 και ώρα 18:00 μέσα απο τη συχνότητα του Ράδιο Καρπενήσι στους 97,5 FM και διαδικτυακά www.975fm.gr η 6η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Ν. Τσιαμπούλα -κτίριο ΚΑΠΗ 3 ος όροφος) και με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom), για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-3-2020) τις υπ’ αριθμ. 426/77233/13-
11-2020, 643/69472/24-9-2021 και τις πρόσφατες εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (εισηγήτρια η Πρόεδρος κ.Γκαρίλα Γεωργία)
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022 (5 η αναμόρφωση) (εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής)- εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος
3. Ανταλλαγή ακινήτων στην Κοινότητα Μικρού Χωριού (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)
4. Παραχώρηση κατά χρήση χώρου Γυμνασίου Φουρνάς (εισηγητής ο δήμαρχος κ. Σουλιώτης Νικόλαος)
5. Αλλαγή χρήσης Γυμνασίου Αγίας Τριάδας (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)
6. Εκμίσθωση Γυμνασίου Αγίας Τριάδας (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)
7. Αδελφοποίηση Δήμου Καρπενησίου με Δήμο Έγκωμης Λευκωσίας (Σε συνέχεια της αριθμ. 100/2021 απόφαση του Δ.Σ. Καρπενησίου) (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιωτής Νικόλαος)
8. Συνδιοργάνωση Ημερίδας στη Φουρνά με τίτλο: «Δασικές Πυρκαγιές: Προστασία και Ασφάλεια, Πρόληψη και αντιμετώπιση. Ο ρόλος των Ο.Τ.Α., Εθελοντισμός» από τον Δήμο Καρπενησίου, το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)
9. Συνδιοργάνωση "4 ης Γιορτής Μανιταριού" και αγώνες ορεινού τρεξίματος & Εvrytania Trail Races & του Δήμου Καρπενησίου με το Σύλλογο Ευρυτανίας Ε4 – Το Πάντα Βρέχει (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)
10. Συνδιοργάνωση Φιλανθρωπικού Αγώνα Καλαθοσφαίρισης της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ευρυτανίας με το Δήμο Καρπενησίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)
11. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Άμπλιανης (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)
12. Οικονομική ενίσχυση δημοτών (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

Η πρόεδρος Δ.Σ

Γεωργία Γκαρίλα

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ