16/12 Αιμοδοσία στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Πολλοί φίλοι πατριώτες από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού, από τον Πρόδρομο μέχρι τα Κάτω Εσωχώρια, θα συνδράμουν ώστε να δημιουργηθεί μια Τράπεζα Αίματος που θα μπορεί, εάν χρειαστεί, να βοηθήσει τα μέλη της και συγγενείς τους.
Η συνέργεια αυτή γίνεται κυρίως από τα μέλη των συλλόγων της περιοχής και όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα μέλη των Συλλόγων του κάθε χωριού ώστε να συντονιστούμε έγκαιρα.
Το νοσοκομείο “Σωτηρία” θα παρέχει την υγειονομική υποστήριξη με το Ιατρικό του προσωπικό, και ουσιαστικά θα “φυλάει’ φυσικά το απόθεμά μας.
Η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλον, θα παρέχει την πολύτιμη εμπειρία της σε οργανωτικά θέματα. Και εσείς λίγο χρόνο από την Κυριακή σας.
Ακόμα και αν δεν μπορείτε να είσαστε αιμοδότης, η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, γιατί θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις.
Σε δεύτερο χρόνο, και αναλόγως της επιτυχίας του εγχειρήματος, θα δοθεί η ευκαιρία να γίνουν αιμοδοσίες και  σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Ενεργοποιείστε λοιπόν τους φίλους σας, τους συγγενείς τα παιδιά σας για να πετύχουμε με την πρώτη απόπειρα ένα καλό απόθεμα! Ιδανικά προφίλ οι φοιτητές, οι υπάλληλοι που θα λάβουν και βεβαίωση αιμοδοσίας, οι φαντάροι, όλοι μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών
Κώστας Χ. Δημόπουλος
* Γενικές πληροφορίες και σύνδεσμοι:
http://www.vlon.org/http://ekea.gr/faq/?fbclid=IwAR0_tKj8BGslO5eEewJYb1VKiaFZTAjXjo3B5XRH5Soms2Ohq_kuHtG_m_Uhttps://www.facebook.com/groups/kastania.oficial/?hc_ref=ARSR8q_HYHCkDj1zQ0V5AC6gHRolA9lr38yV3Nd9U7aeCan5D0PQ5XvPHWC_n6HlaD8https://www.facebook.com/groups/prousos/https://www.facebook.com/syllogosprousou/

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τί δήλωσε αμέσως μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων η Θωμαΐς Οικονόμου

Η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων του Ν. Ευρυτανίας την οποία είχα ζητήσει από το Πρωτοδικείο Καρπενησίου ολοκληρώθηκε σήμερα. Τα αποτελέσματα και ευρήματα της επανακαταμέτρησης αυτής αξιολογούνται

Read More »

Κώστας Μπακογιάννης: Με συνεργασία και συνεννόηση , Δήμοι και Περιφέρεια δουλέψαμε όλοι μαζί σαν ένας Συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για αποτίμηση της περιόδου 2014-2019

Το μήνυμα ότι το κεκτημένο της περιόδου 2014-2019 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν η συνεργασία και η συνεννόηση έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης στην συνεδρίαση της

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ