16/12 Αιμοδοσία στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ

Κοινοποίηση

Πολλοί φίλοι πατριώτες από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού, από τον Πρόδρομο μέχρι τα Κάτω Εσωχώρια, θα συνδράμουν ώστε να δημιουργηθεί μια Τράπεζα Αίματος που θα μπορεί, εάν χρειαστεί, να βοηθήσει τα μέλη της και συγγενείς τους.
Η συνέργεια αυτή γίνεται κυρίως από τα μέλη των συλλόγων της περιοχής και όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα μέλη των Συλλόγων του κάθε χωριού ώστε να συντονιστούμε έγκαιρα.
Το νοσοκομείο “Σωτηρία” θα παρέχει την υγειονομική υποστήριξη με το Ιατρικό του προσωπικό, και ουσιαστικά θα “φυλάει’ φυσικά το απόθεμά μας.
Η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλον, θα παρέχει την πολύτιμη εμπειρία της σε οργανωτικά θέματα. Και εσείς λίγο χρόνο από την Κυριακή σας.
Ακόμα και αν δεν μπορείτε να είσαστε αιμοδότης, η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, γιατί θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις.
Σε δεύτερο χρόνο, και αναλόγως της επιτυχίας του εγχειρήματος, θα δοθεί η ευκαιρία να γίνουν αιμοδοσίες και  σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Ενεργοποιείστε λοιπόν τους φίλους σας, τους συγγενείς τα παιδιά σας για να πετύχουμε με την πρώτη απόπειρα ένα καλό απόθεμα! Ιδανικά προφίλ οι φοιτητές, οι υπάλληλοι που θα λάβουν και βεβαίωση αιμοδοσίας, οι φαντάροι, όλοι μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών
Κώστας Χ. Δημόπουλος
* Γενικές πληροφορίες και σύνδεσμοι:
http://www.vlon.org/http://ekea.gr/faq/?fbclid=IwAR0_tKj8BGslO5eEewJYb1VKiaFZTAjXjo3B5XRH5Soms2Ohq_kuHtG_m_Uhttps://www.facebook.com/groups/kastania.oficial/?hc_ref=ARSR8q_HYHCkDj1zQ0V5AC6gHRolA9lr38yV3Nd9U7aeCan5D0PQ5XvPHWC_n6HlaD8https://www.facebook.com/groups/prousos/https://www.facebook.com/syllogosprousou/

Κοινοποίηση

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ – «ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ» | ΝΕΟ SINGLE

Ο Ηλίας Βρεττός μας παρουσιάζει το νέο του single, το «Καταστρέφομαι» και κάνει τη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα! Τη μουσική του τραγουδιού, που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος» και κυκλοφορεί

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ