«1ο Περιφερειακό Συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων. Ένας θεσμός-πυλώνας κοινωνικής πολιτικής για το παιδί και την οικογένεια»

Κοινοποίηση

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Συνέδριο με τίτλο:

«1ο Περιφερειακό Συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων.

Ένας θεσμός-πυλώνας κοινωνικής πολιτικής για το παιδί και την οικογένεια»

 

Τα θέματα που θα ζητηθούν αφορούν τόσο στο έργο, στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην προσφορά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στις τοπικές κοινωνίες μέχρι σήμερα, όσο και στα περιθώρια εξέλιξης των Δομών σε επίπεδο σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων, μέσω της επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού πάνω σε διεθνώς εφαρμοσμένες πρακτικές αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Επίσης, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν προτάσεις για τη διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας των Δομών, την ενίσχυσή τους εκ μέρους της Πολιτείας και της θωράκισης της συνέχισης της λειτουργίας τους στο διηνεκές.

 

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσει με την παρουσία του στις εργασίες του Συνεδρίου ο Δήμαρχος ή ο καθ’ ύλην αρμόδιος του Δήμου σας σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής – Παιδικής Πρόνοιας (Αντιδήμαρχος ή Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης). Επίσης, παρακαλούνται θερμά οι αρμόδιοι των Φορέων των Δήμων που λειτουργούν ΚΔΑΠ ή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ να διευκολύνουν τους εργαζόμενους των Δομών να συμμετέχουν στο συνέδριο χορηγώντας τους ειδική άδεια παρακολούθησης συνεδρίου, αν το αιτηθούν, για την ημέρα διεξαγωγής του. Τέλος, κρίνεται σημαντική και η παρουσία αυτοδιοικητικών που δεν έχουν στους Δήμους τους ΚΔΑΠ ή/και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καθώς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τον θεσμό ούτως ώστε να δημιουργήσουν και εκείνοι αντίστοιχες Δομές.

 

 

Τόπος: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας (Πλατεία Διάκου, 1ος όροφος)

Ημέρα: Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης: 10:00πμ

Πληροφορίες: Γιάννης Παπαχατζής – Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΕΚΔΑΠ – 6973306518

Email: pasekdap@gmail.com

 

Εκ μέρους της διοργάνωσης:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΣΕΚΔΑΠ

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ