2η Καλύτερη Περιφερειακή εφημερίδα στην Ελλάδα ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο Ευρυτανικός Παλμός βρέθηκε στην Αθήνα. Όχι για βόλτα, όχι για κάποιο ρεπορτάζ ή συνέντευξη, αλλά για να βραβευτεί!

Το νέο του ασημένιου βραβείο στην κατηγορία των περιφερειακών εφημερίδων Ελλάδας, ήρθε σαν μια ευχάριστη έκπληξη και σαν μια πολύ γλυκιά επιβράβευση στις εκδότριες Ελένη-Ευαγγελία Αρωνιάδα και Στεφανία Κοκκοτίνη.

Οι ίδιες ανέφεραν χαρακτηριστικά: Ένα βραβείο δεν είναι αυτοσκοπός για τη φιλοσοφία του Ευρυτανικού Παλμού, ούτε στην ουσία του αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά μας και τη συνεχή δουλειά μας, είναι όμως μια δικαίωση για τον καθημερινό αγώνα των τελευταίων τριών ετών που έχουμε την εφημερίδα στα χέρια μας.

Είναι η δικαίωση για μια εφημερίδα που βγαίνει κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά κυρίως γιατί καταφέρνει και βγαίνει κάθε εβδομάδα από τα Άγραφα, αλλά αφορά ολόκληρη την Ευρυτανία, την Περιφέρεια Στερεάς και τις όμορες περιοχές.
Είναι σίγουρα μια επιβράβευση που μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά, αλλά πάνω από όλα μας δίνει την ώθηση να πάμε ακόμη πιο πέρα, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη δουλειά μας, μέσα από την οποία αναδεικνύεται ο τόπος μας, οι άνθρωποί του και η καθημερινότητά τους με τα προβλήματα και τις ομορφιές της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή και τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Χατζηνικολάου για το βραβείο, αλλά κυρίως σε όλους τους αναγνώστες μας που κάθε εβδομάδα επιβραβεύουν τον Παλμό μας…

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Παρουσιάστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο εκδοθείς τόμος των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου που είχε λάβει χώρα στο Καρπενήσι με τίτλο «των Αποδήμων Ευρυτάνων έργα»

Στο Καρπενήσι, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο παρουσιάστηκε ο εκδοθείς τόμος των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου που είχε λάβει χώρα στο Καρπενήσι με

Read More »

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Πινακίδες κατεύθυνσης για τον Δήμο Αγράφων θα μπουν στην περιοχή του Βάλτου, σύμφωνα με την απάντηση του προϊστάμενου συγκοινωνιακών Τεχνικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Κιτσοπάνου

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ