4 Νέους στέλνει ο Δήμος Αγράφων σε Πρόγραμμα Erasmus + Youth – Ποιά η διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους

Κοινοποίηση

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του Δήμου Αγράφων, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος συμμετέχει σε Έργο στο πλαίσιο του Erasmus+ Youth και προτίθεται να στείλει 4 Νέους 18-25 ετών (2 άνδρες και 2 γυναίκες) και 1 αρχηγό ομάδας στον Πειραιά για 5 ημέρες, από τις 9 – 16 Ιανουαρίου 2017.

 Στο πλαίσιο της δράσης οι συμμετέχοντες από το Δήμο Αγράφων θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με άλλα 55 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό στα θέματα της Δημοκρατίας και της διαπολιτισμικής κατανόησης. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα σε επίπεδο τουλάχιστον Β2. Τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής και διατροφής θα είναι καλυμμένα.

Έχει εκδοθεί σχετικό αναλυτικό πρόγραμμα, αναλυτική περιγραφή της δράσης αλλά και η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων www.agrafa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου στο 2237351318.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ