Στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας- Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α. ( Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στη Λαμία, παρερεύθηκε ο Δήμα

Κοινοποίηση

Στη πρώτη συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής « Αειφόρου Ανάπτυξης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας» της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στη Λαμία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η διαμόρφωση προτάσεων της Επιτροπής για τα ζητήματα των ΟΤΑ στους τομείς Αειφόρου Ανάπτυξης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  Στερεάς Ελλάδας.

 

Στην 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στη Λαμία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η τελική μορφή του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, το οποίο θα τεθεί για ψήφιση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.     

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ