Ευρυτανικές συμμετοχές στο Odyssey challenge της Πάργας,προετοιμασία για το Παγκόσμιο SPARTAN RACE

Κοινοποίηση

Οι αθλητές του Άτλαντα έκλεισαν τον κύκλο αγώνων Odyssey challenge συμμετέχοντας και στον τρίτο αγώνα που διεξήχθει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου στην Πάργα. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν οι Αντωνίου Σταύρος, Μάρκης Πάνος, Κωστής Ηλίας και Ηλίας Αποστόλου κάνοντας εξαιρετικούς χρόνους και μία προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί  στη Σπάρτη το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Νοεμβρίου και είναι το παγκόσμιο Spartan race.

Σε αποκλειστικότητα μπορείτε να δείτε  το επόμενο Logo το οποίο θα έχουν επάνω στις μπλούζες τους οι αθλητές του Άτλαντα στο Spartan Race το οποίο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κοκοτίνης. Και σε αυτόν τον αγώνα οι αθλητές τρέχουν για την Ευρυτανία και ιδιαίτερα για τα Άγραφα.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ