74η Επέτειος από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες

Κοινοποίηση

Με επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η 74η Επέτειος από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Νικόλαου Βούτση, του εκπροσώπου της Κυβέρνησης Υπουργού Επικρατείας κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη και όλων των Τοπικών Αρχών.

 Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης που μεταξύ άλλων τόνισε τη δυσκολία που βιώνει καθημερινά η Αυτοδιοίκηση με του μειωμένους πόρους και την αδυσώπητη γραφειοκρατία την οποία της επιβάλλει το κεντρικό κράτος, ενώ στάθηκε στη συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Δήμο Καρπενησίου με τη Βουλή των Ελλήνων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την  ανάδειξη και εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν οι:

– Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης.

– Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

– Εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

– Εκπρόσωπος του ΚΚΕ και του Γ.Γ. του κ. Τάσος Χρονάς.

– Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.

– Πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ κ. Οικονόμου Χρήστος.

– Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Συλλόγου Κορυσχαδιτών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης οι επίσημοι επισκέφτηκαν τον χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης όπου  και ξεναγήθηκαν, ενώ στη συνέχεια  με  μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Καρπενησίου υπέγραψε το “καλό”, όπως το χαρακτήρισε, Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Βουλή των Ελλήνων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμιση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στους Κορυσχάδες.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ