76η Επέτειος από την Έναρξη του Ένοπλου Απελευθερωτικού Αγώνα στη Δομνίστα

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 76η Επέτειος από την Έναρξη του Ένοπλου Απελευθερωτικού Αγώνα στη Δομνίστα από τον Δήμο Καρπενησίου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μιχάλης Λυμπεράτος, Δρ. Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Γκαρίλα, ο κ. Μανιός Νικόλαος, Βουλευτής Κυκλάδων και εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Απόστολος Καραναστάσης, Βουλευτής Φθιώτιδας και εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο κ. Κώστας Κοντογεώργος, Βουλευτής Ευρυτανίας και εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής  Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός και ο κ. Γιώργος Μπακογεώργος, Γραμματέας του ΚΚΕ Νομού Ευρυτανίας και εκπρόσωπος του Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βονόρτας, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Κώστας Τάκης, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ. Σταμάτης Γιάννης, ο Διευθυντής της Αστυνομίας κ. Γιάννης Νικοπολίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομνίστας κ. Νίκος Καρέτσος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ίβρος.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ