MEΛΙSSES & DJ Kas – «Viktoria» | Νέα Επιτυχία

Κοινοποίηση

MEΛΙSSES και ο DJ Kas πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη συνεργασία «Viktoria», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Δυνατό και με «φρέσκο» ήχο, το single, που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν έξι εβδομάδες, έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις του κοινού και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, μετρώντας, αυτή τη στιγμή, πάνω από 1 εκατομμύριο Spotify streams και περισσότερα από 4 εκατομμύρια YouTube views.

Στο «Viktoria» το no1 συγκρότημα, που στα 11 χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής, ενώνει αυτή τη φορά τις δυνάμεις του με τον επιτυχημένο DJ και ράπερ Kas, που δίνει έναν afro ρυθμό σε ένα ιδιαίτερο και δυναμικό single.

Τη μουσική υπογράφουν οι Melisses και ο OGE, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή, ενώ τους στίχους οι Melisses, Kas, OGE και Zώζη Φράγκου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τετάρτη 27/3 @18:30 || Ακούστε σε απευθείας μετάδοση την 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης Δ.Σ. (3η συνεδρίαση) (εισηγητής ο Πρόεδρος κ.Αρμάγος Χρήστος) 2.

Read More »

(ΦΩΤΟ) Σε διαβούλευση οι προτάσεις αξιοποίησης του κτηρίου της ΠΕ Ευρυτανίας (πρώην γιαπί)

Σε δημόσια διαβούλευση τίθενται οι προτάσεις για τις προτεινόμενες λύσεις αξιοποίησης του κτηρίου της ΠΕ Ευρυτανίας (πρώην γιαπί) όπως παρουσιάστηκαν από την μελετητική ομάδα στην

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ