Συνεδριάζει στις 18:00 το Δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση-κεκλεισμένων των θυρών

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 97,5 ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ :www.975fm.gr

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δ.Σ. (εισηγήτρια η Πρόεδρος κ.Γκαρίλα Γεωργία)

2. Αποδοχή χρηματοδότησης, εγγραφή του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ» στον προϋπολογισμό και στο
τεχνικό πρόγραμμα έτους 2020 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος )

3. Αποδοχή χρηματοδότησης, εγγραφή του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΝ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΔΕ ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ» στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα έτους 2020 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος)

4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού –τεχνικού προγράμματος έτους 2020 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος)

5. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων B’ τριμήνου 2020 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος)

6. Επί αιτήματος των κατοίκων του οικισμού ‘’Αγίας Παρασκευής’’ της Κοινότητας Δομιανών για αναγνώριση του οικισμού σε Κοινότητα (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος)

7. Κήρυξη Δήμου Καρπενησίου σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής και περιβαλλοντικής ανάγκης (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Χαλκιάς Παντελής)

8. Έγκριση διεξαγωγής δημόσιας, φανερής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης των θέσεων περιπτέρων του Δήμου Καρπενησίου)- (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

9. Εκτέλεση δημοσίου έργου από φυσικό πρόσωπο στην Κοινότητα Κλαυσίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος)

10. Ανάκληση της αριθμ. 124/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί παραχώρησης δικαιώματος για σύσταση διπλού οικογενειακού τάφου στην Κοινότητα Κρικέλλου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος)

11. Παραχώρηση δικαιώματος διαρκούς χρήσης δύο (2) οστεοθυρίδων στο Νέο κοιμητήριο Καρπενησίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος)

12. Οικονομική ενίσχυση δημότισσας (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εργασίες στη μικρή δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στεγανοποίησης στη μικρή δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου. Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο θα είναι στη διάθεση των

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ