Ακούστε ζωντανά στις 18:00 την 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Ακούστε σε ζωντανή σύνδεση μέσω της συχνότητας του Ράδιο Καρπενήσι στους 97,5 fm και διαδικτυακά @ www.975fm.gr την 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/2018.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26/1 και ώρα 18:00 με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom), για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/113-2020) τις υπ’ αριθμ., 426/77233/13-11-2020, 643/69472/24-9-2021 και τις πρόσφατες εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση πρακτικών 15ης και 18ης συνεδρίασης Δ.Σ. (εισηγήτρια η Πρόεδρος κ.Γκαρίλα Γεωργία)

2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022 (1η υποχρεωτική) (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

3. Υποχρεωτική αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του προϋπολογισμού εσόδων –εξόδων οικονομικού έτους 2022 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

4. Περί Αποδοχής των όρων για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την εκτέλεση του έργου «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καρπενησίου» ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

5. Καθορισμός Κωδικών Δεκτικών Προπληρωμής για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

6. Έκτακτη επιχορήγηση των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καρπενησίου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

7. Παραχώρηση αιθουσών Μαθητικής Εστίας για τις ανάγκες του Δ.ΙΕΚ Καρπενησίου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

8. Σύσταση επιτροπής για την κατάρτιση του Μητρώου Αρρένων έτους 2022 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Κεραμάρης Δημήτριος)

9. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων κινητών και ακινήτων για το έτος 2022 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Κεραμάρης Δημήτριος)

10. Συγκρότηση επιτροπής καθορισμού τιμήματος για την εκποίηση ακινήτων του Δήμου, για το έτος 2022(εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Κεραμάρης Δημήτριος)

11. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2022 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Κεραμάρης Δημήτριος)

12. Έκτακτη οικονομική ενίσχυση δημότη (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

Η πρόεδρος Δ.Σ

Γεωργία Γκαρίλα

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ