(Βίντεο) Αναβολή θεατρικού δρώμενου και παρελάσεων για τα Μποτσάρεια 2021

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει την αναβολή του θεατρικού δρώμενου και των παρελάσεων που προγραμματίζονταν να πραγματοποιηθούν για τα Μποτσάρεια 2021 λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και φέτος το καλοκαίρι και προς αποφυγή του συγχρωτισμού και της διασποράς του κορωνοϊού. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 θα είναι λιτές αλλά σπουδαίες, έτσι ώστε να αποδοθούν οι δέουσες τιμές στον ήρωα Μάρκο Μπότσαρη και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την Πολιτική Προστασία. Το πρόγραμμα των τιμητικών εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί άμεσα.
Με το βλέμμα στο 2023 όπου συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη Μάχη του Κεφαλόβρυσου και τον ηρωικό θάνατο του Μάρκου Μπότσαρη να τιμήσουμε μεγαλοπρεπώς τον ήρωα και να κηρύξουμε τη χρονιά εκείνη ως «Έτος Μάρκου Μπότσαρη».

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

Βίντεο: Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ