Διάθεση καυσόξυλων Ελάτης από το Δασαρχείο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Η Υπηρεσία μας θα διαθέσει καυσόξυλα ελάτης με ανάλογο αντίτιμο που καθορίζεται από το ΥΠΕΝ. Τα εν λόγω καυσόξυλα θα τα  παραλάβει από τους Δασικούς Συνεταιρισμούς από τα Δημόσια Δάση περιφέρειας Δασαρχείου Καρπενησίου  για την κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής ευθύνης του. Η διάθεση των καυσόξυλων θα γίνει κατά προτεραιότητα. Θα προηγείται η ικανοποίηση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 67%, μακροχρόνια άνεργοι, οικογένειες στρατευμένων).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις στην Υπηρεσία μας από 1-6-2021 μέχρι  22-6-2021.
 Απαραίτητα δικαιολογητικά:(για τα καυσόξυλα που θα παραλάβει η Υπηρεσία από τους Α.Δ.Σ (χ.κ.μ) και θα διατεθούν κατά προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες)
1)Βεβαίωση συνταξιούχου ΟΓΑ (δίνεται από τον ανταποκριτή του ΟΓΑ του Δήμου) ή το τελευταίο απόκομμα πληρωμής συντάξεως.
2)Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας  (δίνεται από το Δήμο)
3)Βεβαίωση πολύτεκνης* ή τρίτεκνης οικογένειας (δίνεται από το Δήμο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
4)Βεβαίωση αναπηρίας σε ποσοστό άνω του 67% (βεβαιώνεται από πιστοποιητικό Α΄θμιας ή Β΄θμιας Επιτροπής ή από Κέντρο Πιστοποίησης αναπηρίας)
5)Βεβαίωση μακροχρόνιας ανεργίας (βεβαιώνεται από τον ΟΑΕΔ)
6)Βεβαίωση στρατευμένων οικογενειαρχών (η ιδιότητα του στρατευμένου οικογενειάρχη βεβαιώνεται με φωτοτυπία της στρατιωτικής του ταυτότητας ή βεβαίωση της αρμόδιας στρατιωτικής μονάδας)
7)Φωτοτυπία εκκαθαριστικού φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2020 (σε περίπτωση που δεν υπάρχει εκκαθαριστικό του 2020 προσκομίστε του 2019).
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην Υπηρεσία μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
 Ιωάννης Καρκάνης
     Δασολόγος
Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ