Ανδρομάχη – «Να ‘Σουν Ψέμα»: Η επιτυχία που ξεχωρίζει!

Κοινοποίηση

Η Ανδρομάχη κλέβει τις εντυπώσεις με το single «Να ‘Σουν Ψέμα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music!

Ρυθμικό, με ethnic στοιχεία και την υπέροχη χροιά της Ανδρομάχης, το «Να ‘Σουν Ψέμα», που έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος, ξεχώρισε αμέσως στο ραδιοφωνικό airplay και αγαπήθηκε από το κοινό, το οποίο το έκανε viral στα social media. Παράλληλα, το ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, μπήκε στις τάσεις του YouTube, όπου πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια views!

Το «Να ‘Σουν Ψέμα» έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της Ανδρομάχης, η οποία έκανε τη διαφορά από τα πρώτα της βήματα. Στο δισκογραφικό της ντεμπούτο, «Το Φεγγάρι», συνεργάστηκε με έναν από τους hitmakers της νέας γενιάς, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στη συνέχεια ξεδίπλωσε και το συνθετικό της ταλέντο, με δύο τραγούδια που έγραψε η ίδια, τα «Δεν Μπορώ» και «Δεν Σε Διάλεξα».

Αυτή την περίοδο, η Ανδρομάχη συνεχίζει τα επιτυχημένα solo live της ανά την Ελλάδα.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ