Ανδρομάχη – «Να ‘Σουν Ψέμα»: Η επιτυχία που ξεχωρίζει!

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η Ανδρομάχη κλέβει τις εντυπώσεις με το single «Να ‘Σουν Ψέμα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music!

Ρυθμικό, με ethnic στοιχεία και την υπέροχη χροιά της Ανδρομάχης, το «Να ‘Σουν Ψέμα», που έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος, ξεχώρισε αμέσως στο ραδιοφωνικό airplay και αγαπήθηκε από το κοινό, το οποίο το έκανε viral στα social media. Παράλληλα, το ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, μπήκε στις τάσεις του YouTube, όπου πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια views!

Το «Να ‘Σουν Ψέμα» έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της Ανδρομάχης, η οποία έκανε τη διαφορά από τα πρώτα της βήματα. Στο δισκογραφικό της ντεμπούτο, «Το Φεγγάρι», συνεργάστηκε με έναν από τους hitmakers της νέας γενιάς, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στη συνέχεια ξεδίπλωσε και το συνθετικό της ταλέντο, με δύο τραγούδια που έγραψε η ίδια, τα «Δεν Μπορώ» και «Δεν Σε Διάλεξα».

Αυτή την περίοδο, η Ανδρομάχη συνεχίζει τα επιτυχημένα solo live της ανά την Ελλάδα.

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ