Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα,η ομάδα Καρπενήσι Futsal δεν θα ταξιδέψει στην Σάμο για το παιχνίδι με την Σάμος Futsal

Κοινοποίηση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ FUTSAL προς ΠΕΠΣΣ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση δια της παρούσης επιστολής να σας ενημερώσουμε πως η ομάδα του Καρπενήσι Futsal δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής με την ομάδα Σάμος Futsal, που είχε οριστεί από εσάς για την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

Η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων του νέου Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, ώστε να προστατευτούν τα μέλη της αποστολής μας, πόσω μέλλον όταν η μετακίνηση τους επρόκειτο να γίνει αεροπορικώς και αρκετοί κίνδυνοι ελλοχεύουν.

Το σωματείο μας στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα πράξει και μελλοντικά, πάντοτε στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετ΄ ευκαιρίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συνεργασία μας και από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι αυτή θα συνεχίσει να υφίσταται και τα επόμενα χρόνια.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ