(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα,η ομάδα Καρπενήσι Futsal δεν θα ταξιδέψει στην Σάμο για το παιχνίδι με την Σάμος Futsal

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ FUTSAL προς ΠΕΠΣΣ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση δια της παρούσης επιστολής να σας ενημερώσουμε πως η ομάδα του Καρπενήσι Futsal δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής με την ομάδα Σάμος Futsal, που είχε οριστεί από εσάς για την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

Η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων του νέου Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, ώστε να προστατευτούν τα μέλη της αποστολής μας, πόσω μέλλον όταν η μετακίνηση τους επρόκειτο να γίνει αεροπορικώς και αρκετοί κίνδυνοι ελλοχεύουν.

Το σωματείο μας στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα πράξει και μελλοντικά, πάντοτε στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετ΄ ευκαιρίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συνεργασία μας και από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι αυτή θα συνεχίσει να υφίσταται και τα επόμενα χρόνια.

   

Φωτό-Βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ