Ανδρομάχη – «Σ’ Αγαπώ» Sergio T Remix Η νέα της επιτυχία επανέρχεται ακόμα πιο ξεσηκωτική!

Κοινοποίηση

Η Ανδρομάχη, η ταλαντούχα «νεράιδα» του ελληνικού τραγουδιού, παρουσιάζει την πρόσφατη επιτυχία της «Σ΄Αγαπώ» σε ένα μοναδικό remix, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music!

Το «Σ΄Αγαπώ» έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις και έγινε ένα από τα αγαπημένα του κοινού, συνδυάζοντας μοντέρνα, παραδοσιακά και ethnic στοιχεία σε ένα «εκρηκτικό» single με την ιδιαίτερη και σαγηνευτική χροιά της Ανδρομάχης, ενώ συνοδεύτηκε από ένα music video γεμάτο θετική αύρα, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Νάξο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Τώρα, το «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική Βασίλη Κουμεντάκου και τους στίχους του ίδιου και του Αποστόλη Κυριακίδη, επανέρχεται ακόμα πιο ξεσηκωτικό, μέσα από ένα remix που επιμελήθηκε ο Sergio T.

«Φρέσκο» και δυναμικό, το «Σ’ Αγαπώ» της Ανδρομάχης ακούγεται πιο δυνατά απ’ όλα!

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ