Επέτειος 25ης Μαρτίου:Ένας εορτασμός διαφορετικός απο τους προηγούμενους

Κοινοποίηση

Προσαρμοσμένες στις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ήταν φέτος οι εκδηλώσεις και στο Καρπενήσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Στις 10.30 το πρωί τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας Καρπενησίου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ Γεωργίου και έπειτα πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο στην κεντρική πλατεία στον χώρο του Ηρώου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα Μαρία Παναγιωτοπούλου Προΐσταμένη ΓΑΚ Καρπενησίου.Στη συνέχεια  έγινε κατάθεση στεφάνων απο τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Κώστα Κοντογεώργο,τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιό,τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ.Χρήστο Γενιτσαρόπουλο ,τον Διευθυντή Α.Δ. Ευρυτανίας κ. Χρήστο Μουτσώκο,τον διοικητή Πυροσβεστικών Δυνάμεων Ευρυτανίας κ.Σταύρο Φακίτσα.

Τέλος,τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των Πεσόντων και η τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ