Αντωνίου και Ράλλη τα χρυσά

Κοινοποίηση

Ο Γιάννης Αντωνίου και η Σοφία Ράλλη ήταν οι νικητές του Κυπέλλου Ελλάδος Αντρών Γυναικών στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, που διεξήχθε στο Λαιλιά Σερρών τις 19 και 20 Ιανουαρίου 2019. Οι δύο πρωταθλητές επικράτησαν χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στα διαδοχικά αγωνίσματα των δύο ημερών και επιβεβαίωσαν τον τίτλο των κορυφαίων χιονοδρόμων της χώρα μας. Συναγωνισμός έντονος, όμως, υπήρξε στα υπόλοιπα μετάλλια και τις δύο ημέρες, αφού κέρδισαν τα αργυρά και χάλκινα διαφορετικοί αθλητές και αθλήτριες.

Το Σάββατο στο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ζωγράφος Μάνος Εμμανουήλ και Κόζαρης Φίλιππος στην κατηγορία αντρών, ενώ στην κατηγορία γυναικών οι Τσιόβολου Μαρία Ελένη και Μάντσιου Αναστασία.

Την Κυριακή στις γυναίκες η Τσιόβολου διπλασίασε τα αργυρά μετάλλια και το χάλκινο κέρδισε η Κυρίτση Αρίστη. Ο Βασίλης Μάντσιος τερμάτισε δεύτερος ενώ ο Τσιτσέλης Αθανάσιος κατετάγει τρίτος στην κατηγορία αντρών.

πηγή:www.eox.gr

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ