ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ! Άγνωστοι έκλεψαν Audi A3,αφαίρεσαν τα πάντα και εγκατέλειψαν τον σκελετό του στην Πειραϊκή Πατραϊκή.

Κοινοποίηση

Άγνωστοι έκλεψαν καινούργιο αυτοκίνητο μάρκας audi A3,χθες τα ξημερώματα το οποίο ο 29χρονος ιδιοκτήτης του το ειχε παρκαρισμένο εξω απο το σπίτι του στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Καρπενησίου.Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην περιοχή του εργοστασίου της Πρώην Πειραικής Πατραϊκής ο οποίος άμεσα κάλεσε την αστυνομία.

Οι δράστες αφαίρεσαν τα πάντα από το όχημα και άφησαν μόνο τον σκελετό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου για τον εντοπισμό των δραστών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες,υπάρχει οπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, από όπου εκλάπη το αυτοκίνητο.

Φωτορεπορτάζ: Πάνος Καραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ