Απολογισμός έτους 2015

Κοινοποίηση

Για πρώτη φορά η Δημοτική αρχή πιστή στη δέσμευσή της για διαφάνεια και λογοδοσία, παρουσίασε τον δημόσιο απολογισμό πεπραγμενών για το έτος 2015 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παρουσίασε τον απολογισμό μέσα από επτά επιμέρους ενότητες, επιχειρώντας να καλύψει το εύρος των αρμοδιοτήτων και των δράσεων του δήμου. Ο Δήμος Καρπενησίου και η Δημοτική αρχή εργάζεται συστηματικά και προγραμματισμένα για παραγωγή ουσιαστικού έργου και ανάπτυξης της περιοχής. Σε αυτό το πλαίσιο καταθέτει για πρώτη φορά τον δημόσιο απολογισμό με τρόπο συνοπτικό και εύληπτο. Αναλυτικά ο απολογισμός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ