Απονομή βραβείου Gold στα Best City Awards

Κοινοποίηση

Η πιο λαμπρή νύχτα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο Δήμος Καρπενησίου κέρδισε το Χρυσό (Gold) βραβείο στην ενότητα LiveableCityστην κατηγορία Αστική Ανάπλαση για την καινοτόμα εφαρμογή της αποπάγωσης των πεζοδρομίων με τη χρήση της γεωθερμίας στην Τελετή Απονομής των BestCityAwards, έπειτα από υποψηφιότητα που είχε θέσει. Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκαν και  επιβραβεύτηκαν βέλτιστες  πρακτικές  και καινοτόμα έργα που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους. Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και το αφιέρωσε στους δημότες του, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παντελής Χαλκιάς, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Εύη Κονιαβίτη, η Γενική Γραμματέας του δήμου κ. Γιάννα Χορμόβα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Φακίτσας και οι μελετητές του έργου κ. Τσόλκας και κ. Λαμπρόπουλος.  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ