Χάλκινο μετάλλιο για την Μαρία Κονιαβίτη στο Πανευρωπαϊκό kick Boxing της Ουγγαρίας

Κοινοποίηση

«Με 6 αθλητές και 2 προπονητές συμμετείχε ο σύλλογος Zarmakoupis Team, μέλη της Εθνικής μας Ομάδας kickboxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στην Ουγγαρία στις 23 Αυγούστου με 01 Σεπτεμβρίου του 2019.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει η αθλήτρια του συλλόγου ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ στα -46 κιλα στο light contact μετά από δύο νίκες.

Η Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκή  Πρωταθλήτρια του συλλόγου ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ ενώ απέκλεισε την Ουγγαρέζα Πρωταθλήτρια στον 1ο αγώνα της δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των μεταλλείων και βρέθηκε στην 5η θέση ( η απουσία από τους αγώνες 8 μηνών λόγω τραυματισμού της στέρησε το μετάλλιο, χάνοντας από την Βουλγάρα Πρωταθλήτρια (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη) η οποία κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο ενώ στο άλλο στυλ έχασε από την Τουρκάλα πρωταθλήτρια σε έναν αγώνα κάτω από περίεργες συνθήκες.

Στην 5η θέση επίσης βρέθηκε ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ στα -63 κιλά kick Light χάνοντας  από τον Ούγγρο Πρωταθλητή σε έναν αμφίρροπο αγώνα με το αποτέλεσμα να μας αδικεί και να ευνοεί τον Ούγγρο αθλητή λόγο έδρας.

Οι υπόλοιποι αθλητές  ΔΡΟΣΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΑΡΩΝΙΑΔΑ ΚΩΝ/ΝΑ & ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ αγωνιστήκαν αξιοπρεπώς άλλα δεν κατάφεραν να διακριθούν αποκομίζοντας ωστόσο εμπειρίες που θα τους βοηθήσει στο μέλλον στην αγωνιστική τους καριέρα.

Τους αθλητές συνοδευσαν και κοουτσάρισαν οι προπονητές τις Εθνικής Ομάδας ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΝΙΚΟΣ».

   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ