Δελτίο Τύπου ΔΔΕ για τη Δασοπριστασία 2018

Κοινοποίηση

Στις Δασικές Υπηρεσίες Ν. Ευρυτανίας, ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, τέθηκε σε εφαρμογή το Πρόγραμμα Δασοπροστασίας 2018, από 10 – 8 – 2018 έως και 31- 12-2018.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προστατευθούν αποτελεσματικά τα δάση, οι δασικές εκτάσεις και η πανίδα τους από πάσης φύσεως κινδύνους που τα απειλούν και ειδικά από πυρκαγιές, καταπατήσεις, εκχερσώσεις, παράνομη Θήρα, όπως επίσης ο έλεγχος διενέργειας παράνομων υλοτομιών και παράνομης διακίνησης δασικών προϊόντων.

Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος θα λειτουργούν καθημερινά τις απογευματινές ώρες των εργάσιμων ημερών καθώς και τα Σάββατα, Κυριακές και εξαιρέσιμες με συνεργεία επιφυλακής και με την διενέργεια περιπολιών των Δασικών Υπαλλήλων.

Οι υπηρεσίες μας με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουν και την υποδομή σε έργα αντιπυρικής προστασίας, θα συνεργασθούν αρμονικά και ουσιαστικά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( Π.Υ., ΟΤΑ., Κυνηγετικούς συλλόγους. Εθελοντικές οργανώσεις κ.τ.λ.), ώστε μέσα από έναν σωστό συντονισμό όλων, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια για αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Προγράμματος Δασοπροστασίας, ζητάμε από τους φορείς και τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο της Δασικής Υπηρεσίας, με κάθε δυνατό τρόπο, για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων ενημερώνοντας για οποιαδήποτε παράβαση υποπίπτει στην αντίληψή τους άμεσα στα τηλέφωνα :

Δασαρχείου Καρπενησιού : 22370 22204 – 22370 22889 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ