ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΔΕ

Κοινοποίηση

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα παρευρέθηκε  ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Σουλιώτης την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών Κλεισθένης Ι. Ακολούθησε η  μετάβαση όλων των αιρετών στη Βουλή, οι οποίοι  παρακολούθησαν την ψήφιση του νομοσχεδίου από τα έδρανα της Βουλής, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα απέναντι σε αυτό το καταστροφικό νομοσχέδιο. Η Κυβέρνηση αγνοώντας την πλειοψηφία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ετυμηγορία των  τοπικών κοινωνιών, προχώρησε στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου που μοναδικό στόχο έχει την απορρύθμιση των Δήμων και την επιβάρυνση της καθημερινότητας χιλιάδων πολιτών. Με  αυτό το νομοσχέδιο που δεν έχει κανένα αναπτυξιακό προσανατολισμό και δεν προωθεί καμία μεταρρύθμιση, επιχειρεί να αλώσει το χώρο της Αυτοδιοίκησης και να την ελέγξει.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ