Δελτίο Τύπου του Προέδρου του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016

Κοινοποίηση

Το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα μας γεμίζει με ευθύνη. Χωρίς μεγάλα λόγια, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που ξέρουμε ότι είναι μεγάλες.

Όλοι εμείς στη Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – ΔΚΜ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 58,6% των συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν και μας χάρισαν αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα, αλλά και συνολικά στους μηχανικούς του τόπου μας που ήρθαν στην κάλπη και με τη συμμετοχή τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Νιώθω την ανάγκη, όμως, και σε προσωπικό επίπεδο να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν προς έναν τους 56 μηχανικούς που τίμησαν τον συνδυασμό μας με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά και όλους όσους με πάθος και πίστη έδωσαν αυτόν τον αγώνα μαζί μας, και να τους συγχαρώ για αυτή τη μεγάλη νίκη που όλοι μαζί πετύχαμε.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους συναδέλφους από όλους τους συνδυασμούς. Ελπίζω και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μας.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλώς το τέλος της προσπάθειας μας, αλλά η αρχή της συνέχισης της. Νικήσαμε στις εκλογές, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχασε κανείς -όλοι οι συνάδελφοί μας είναι κερδισμένοι. Η δέσμευσή μας παραμένει σταθερή: Να κάνουμε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κάθε μέρα και πιο χρήσιμο στους μηχανικούς, στην οικονομία, στην τοπική κοινωνία.

Αλλά και προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου όπως από την πρώτη μέρα που ανέλαβα: Με διαφάνεια, ειλικρίνεια, ενημέρωση προς όλους χωρίς αποκλεισμούς και μακριά από μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.

Στα δύσκολα μαζί, συνεχίζουμε μπροστά!

 

 

 

 

Επισυνάπτονται τα προσωρινά αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Νοεμβρίου 2016.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

​Καρπενήσι: Σημαντική αύξηση εισακτέων και νέα Φοιτητική Εστία στο Τμήμα Δασολογίας – Κομβική η απόφαση της Σ. Ζαχαράκη

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εξελίξεις για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Καρπενήσι, καθώς καταγράφεται θεαματική αύξηση στον αριθμό

Read More »

Χρηματοδότηση Δήμων της Στερεάς Ελλάδας για δράσεις παιδικής προστασίας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση με τίτλο: «Ολοκληρωμένα σχέδια τοπικών δράσεων αντιμετώπισης της παιδικής φτώχειας», για την ένταξη τους στο πρόγραμμα «Στερεά

Read More »

Πανελλήνιες 2026: Το μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη μετά από την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής – “Ένας στόχος γίνεται πραγματικότητα, συγχαρητήρια σε όλες και όλους”

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων 2026, η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, συνεχάρη τους επιτυχόντες, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ