«ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ»

Κοινοποίηση

Αναρτήθηκε την 22α Νοεμβρίου 2016 στην Διαύγεια η υπ’ αρίθμ. 218/2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, αναφορικά με την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους λήπτες στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο της Στερεάς Ελλάδας.

Αφούτέθηκε υπ’ όψιν του σώματος,επιστολήαγωνίας που είχεαποστείλει ο πρόεδρος του ΣυλλόγουΔανειοληπτώνΕλβετικούΦράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) http://www.daneia-chf.gr/katastatiko.html κ. ΠαντελήςΑντωνιάδης, ανέφερε μεταξύ άλλων :

          «…Δια της παρούσης επιστολής κάνουμε έκκληση να ενώσουμε όλοι μαζί την φωνή μας στα δίκαια αιτήματα των συνανθρώπων μας, εκφράζοντας την στήριξη του αιτήματος για άμεση ‘Νομοθέτηση της απόφασης 334/2016 Π.Π.Α’. Απαιτείται τώρα όσο ποτέ άλλοτε η δημιουργία πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας σε όλους τους τομείς.

 Ας μην κοκκινίσουν κι’ άλλες χιλιάδες δάνεια που κινούνται οριακά !!…»

          «…Αξιότιμοι Κε Περιφερειάρχη, Πρόεδρε Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες , λοιπά μέληΠεριφερειακού Συμβουλίου, πρέπει άμεσα να εξαλειφθεί η αδικία που αφορά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες πολίτες και της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ώστε να μη βρεθούν στον δρόμο χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες θα συνεχίσουν να χρωστούν ένα αόριστο κεφάλαιο με κίνδυνο να διαταραχθεί η κοινωνική σταθερότητα στηχώρας μας…»

 

Τέλος, μετά από μια γλαφυρήπεριγραφή του οξύτατουθέματος των δανείων σε ελβετικό φράγκο που αποτελείθηλιά στο λαιμό για χιλιάδεςνοικοκυριά, το Περιφερειακόσυμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία τηνέκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους λήπτες στεγαστικού δανείου σε ξένο νόμισμα (ελβετικό φράγκο).

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ