ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ 2,3 ΚΑΙ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

Λόγω της υλοποίησης από την Α.Α.Δ.Ε. του έργου που αφορά στην εφαρμογή της νέας οικονομικής ταξινόμησης εσόδων του λογιστικού σχεδίου της Γενικής Κυβέρνησης , που θα ισχύσει από 1-1-2019 , οι Δ.Ο.Υ. δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό , ούτε και εσωτερικές μηχανογραφικές εργασίες , που αφορούν στην βεβαίωση , στην είσπραξη , στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 , την Πέμπτη 3 ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.
Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα εργασιών των Δ.Ο.Υ. μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας , δηλαδή της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019.
Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συναλλαγες των ενδιαφερομένων με τις Δ.Ο.Υ. θα πραγματοποιούνται κανονικά , κατά τις ώρες εισόδου του κοινού.

Κοινοποίηση

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ – «ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ» | ΝΕΟ SINGLE

Ο Ηλίας Βρεττός μας παρουσιάζει το νέο του single, το «Καταστρέφομαι» και κάνει τη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα! Τη μουσική του τραγουδιού, που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος» και κυκλοφορεί

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ