Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Σε απευθείας μετάδοση απο το Ράδιο Καρπενήσι 97.5 fm και online @ www.975fm.gr

Η 10η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους διασφάλισης δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις διατάξεις παρ.1 (άρθρο 10 παρ.1 ΦΕΚ.Α.55/11-3-2020-Αντιμετώπιση της κρίσης λόγω COVID-19) την υπ ́αριθμ.20930/31-03-2020 & 163/33282/29-5-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών

(Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί η ψηφοφορία των προηγουμένων δια περιφοράς συνεδριάσεων ).

1. Μεταφορά έργου από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος ).

2. Αποδοχή χρηματοδότησης , εγγραφή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ». (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος )

3. Αποδοχή χρηματοδότησης , εγγραφή του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος ).

4. Αποδοχή χρηματοδότησης , εγγραφή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος ).

5. Αποδοχή χρηματοδότησης , εγγραφή του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ” (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος ).

6. Αποδοχή χρηματοδότησης ,εγγραφή της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος ).

7. Αποδοχή απόφασης τροποποίησης της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρπενησίου» με Κωδικό ΟΠΣ 5001919 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Γενιτσαρόπουλος Χρήστος )

8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (εισηγητής ο αντιδήμαρχος Κεραμάρης Δημήτριος ).

9. Παροχή γνώμης του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το σχέδιο καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και το σχέδιο τεχνικού προγράμματος του Φο.Δ.Σ.Α για το έτος 2021.(Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης Νικόλαος)

10. Λήψη απόφασης για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ και στα ΙΕΚ (Εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Ζαλοκώστα Σοφία)

11. Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθμ.82/2020 απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου (Αποζημίωση δημοτικών συμβούλων για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις ΔΣ). (Εισηγήτρια η πρόεδρος κ. Γκαρίλα Γεωργία)

12. Επικαιροποίηση της αριθμ.101/2019 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με τίτλο “Πρόταση για ονομασία πλατείας σε “ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ στην Κοινότητα Καρπενησίου” .

(Εισηγήτρια η πρόεδρος κ. Γκαρίλα Γεωργία).

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ