Ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Ευρυτανίας του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγωνιστές από την Ευρυτανία, από την Καρδίτσα κι απ’ όλη την Ελλάδα που διαδήλωσαν σήμερα στη Νιάλα ενάντια στην λεηλασία των Αγράφων. Στην κινητοποίηση συμμετείχε αντιπροσωπεία της Κομμ. Οργάνωσης καθώς και αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής, τον δημ.σύμβουλο
Καρπενησίου, Δημήτρη Γκορόγια.

Τα ευρυτανικά βουνά, αλλά και συνολικά ολόκληρος ο ορεινός όγκος Νότιας Πίνδου-Στερεάς αποτελούν πεδίο εύκολης και μεγάλης κερδοφορίας των μονοπωλίων της ενέργειας. Έτσι, ειδικά στις συνθήκες της νέας καπιταλιστικής κρίσης, όπου αναζητείται διέξοδος για λιμνάζοντα κεφάλαια, αναμένεται να μπουν μπροστά όλες οι επενδύσεις που έχουν ανακοινωθεί και να προχωρήσει η λεηλασία του πλούτου της περιοχής και η αλλαγή της χρήσης γης: φωτοβολταϊκά 3000 στρέμματα στη Βαλαώρα, υδροηλεκτρικά σε Καρπενησιώτη, αγιοτριαδίτικο και αλλού, ανεμογεννήτριες από τα Άγραφα έως τα Κοκκάλια.

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό, σε βάθεμα του συντονισμού και σε νέα μεγάλη κινητοποίηση στο Καρπενήσι.

Σε αυτή την προσπάθεια τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο