Διανομή φρούτων

Κοινοποίηση

H Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου ως μέλη   της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή φρούτων ( ακτινίδια).

 

Δικαιούχοι του ανωτέρω προγράμματος είναι:

  • Οι εγκριθέντες από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ /FEAD
  • Οι δικαιούχοι  του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης
  • Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρπενησίου
  • Οι μαθητές των νηπιαγωγείων-δημοτικών και Γυμνασίων – Λυκείων του  Δήμου Καρπενησίου.

 

Η διανομή για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου και για τους μαθητές  του Δήμου Καρπενησίου θα γίνει από τις σχολικές μονάδες.

 Οι δικαιούχοι του   προγράμματος  ΤΕΒΑ /FEAD και του  προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης θα παραλάβουν τα προϊόντα  στις αποθήκες της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών που βρίσκεται επί της οδού Ι. Λόχου 1 (έναντι γηπέδου Καρπενησίου)  από την Τετάρτη  14 Δεκεμβρίου  έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου  και κατά τις ώρες 9:00π.μ. έως  13: 00μ.μ.

 

Για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2237350039.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ