Γιορτές Χειμώνα 2016

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα των Γιορτών Χειμώνα 2016- 2017 του Δήμου Καρπενησίου ξεκίνησε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, αψήφησε την κρύα νύχτα και παρευρέθηκε σε μια όμορφη βραδιά, που τις καρδιές μας ζέστανε η  Φιλαρμονική του Δήμου μας με μελωδίες των Χριστουγέννων και ο Εμπορικός Σύλλογος κερνώντας μας κρασί. Το δέντρο φωταγωγήθηκε με την αντίστροφη μέτρηση του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη.  Το πρόγραμμα των γιορτών συνεχίστηκε με το άναμμα του δέντρου στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου « Η Αναγέννηση» πρόσφερε κεράσματα σε όλους τους παρευρισκομένους και ο Άγιος Βασίλης χάρισε δώρα στους μικρούς φίλους. Το ίδιο απόγευμα παρουσιάστηκε η πρώτη δουλειά εικονογράφησης παιδικών βιβλίων  της Φωτεινής Δεδούση- Καλάλουε και της Σίσυς Κυλερτζή. Τα ξωτικά λοιπόν του χριστουγεννιάτικου εργαστηρίου αφού ταξίδεψαν μέσα σε χαρτιά και μπογιές, μελάνια, εξώφυλλα και τυπογραφεία μας παρουσίασαν τα εικονογραφημένα παραμύθια του εκδοτικού οίκου Π. Χατζηλάκος. Το πρόγραμμα του τριημέρου έκλεισε με χριστουγεννιάτικο τρόπο η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Σχηματαρίου παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα από ύμνους των Χριστουγέννων και παραδοσιακά κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά όλους τους Τοπικούς Φορείς και συλλόγους για τη συμμετοχή και την αγαστή συνεργασία με την οποία καταφέρνει και δημιουργεί κάθε χρόνο ένα πλούσιο πρόγραμμα.   

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ποικίλες και καθιερωμένες πλέον εκδηλώσεις που υπόσχονται να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ