Διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Καρπενησίου με αφορμή την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου με αφορμή την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποίησε διήμερο εκδηλώσεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου ως ένδειξη αναγνώρισης και προσφοράς των γυναικών στην κοινωνία.

Στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς μέσα από την εκδήλωση με θέμα «Η συμμετοχή των γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση» τιμήθηκαν οι γυναίκες που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία με την ενεργό συμμετοχή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, η κ. Κατίνα Τσιώκου Πρόεδρος ΤΚ Καστανιάς, η κ. Σταυρούλα Αναστασοπούλου Πρόεδρος ΤΚ
Εσωχωρίων, η κ. Γεωργία Γιαννιώτη Πρόεδρος ΤΚ Βελωτάς και η κ. Κατερίνα Καλαντζή Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε.Ευρυτανίας.

Στη Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς και συγκεκριμένα στο χώρου του Λαογραφικού Μουσείου στο Παλιό Μικρό Χωριό πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα με εισηγητές την κ. Νεκταρία Χαλκιά – Ιατρό Γυναικολόγο και τον κ. Αλθανάσιο Ζήση – Ιατρό Νευρολόγο, με θέματα πρόσληψης και αντιμετώπισης που αφορούν τις γυναίκες.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το «Αφιέρωμα στη γυναίκα» στην Τοπική Κοινότητα Φουρνάς, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Φουρνάς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Εξωραιστικό Σύλλογο ΑΡΕΝΤΑ, την Αδελφότητα Μικροχωριτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και το Σύλλογο Γυναικών Φουρνάς για την βοήθειά τους στη συνδιοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων.

       

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ