Εκδήλωση μνήμης για τον πρώτο Έλληνα ορειβάτη του ΕΟΣ Αθηνών

Κοινοποίηση

Εκδήλωση μνήμης για τον πρώτο Έλληνα ορειβάτη του ΕΟΣ Αθηνών που πέθανε στα Ιμαλάια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο σε συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον ΕΟΣ Αθηνών και τον ΕΟΣ Καρπενησίου. Τιμήσαμε τον δικό μας άνθρωπο Προυσιώτη Κλήμη Τσατσαράγκο που πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για το βουνό στην προσπάθεια να ανέβει τα Ιμαλάια. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ενώ παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Χαλκιάς και η Περιφερειακή Σύμβουλος  κ. Κατερίνα Καλαντζή. ΣΤην εκδήλωση προβλήθηκε ταινία ντοκιμαντέρ από την προσπάθεια της αποστολής, καθώς και ένα βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του Κλήμη.   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ