Ενημέρωση στα Δημοτικά Σχολεία και διανομή αθλητικού υλικού

Κοινοποίηση

Σε συνέχεια των δράσεων του Δήμου Καρπενησίου για συνεχή ενημέρωση των Δημοτών σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κλεομένης Λάππας και η αθλήτρια του TAEKWONDOκαι του KickBoxing Σεμέλη Ζαρμασκούπη, η οποία πρόσφατα κέρδισε το χρυσό και το ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα KickBoxing στην Ιρλανδία, επισκέφτηκαν το  1ο, ,2ο ,3ο και  4ο Δημοτικό Σχολείο  Καρπενησίου, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για θέματα αθλητισμού. Η Σεμέλη μοιράστηκε τις εμπειρίες της με τους μαθητές και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών.

Με την ευκαιρία δόθηκε στα σχολεία αθλητικό υλικό, το οποίο προέρχεται  από χορηγία της εταιρίας INTERSPORT στο Δήμο Καρπενησίου προκειμένου να διανεμηθεί στα σχολεία.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ