Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας: θα λάβουμε όλες τις νόμιμες οδούς στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι Μη-Κύρια Καταλύματα του Νομού Ευρυτανίας λειτουργούν παρανόμως.

Κοινοποίηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε λάβει αρκετές οχλήσεις από Συναδέλφους Ξενοδόχους, αλλά και Ιδιοκτήτες ΜΗ-ΚΥΡΙΩΝ Καταλυμάτων για την ημερομηνία ανοίγματος των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Μετά την επικοινωνία μας με τον ΕΟΤ-Π.Υ.Τ. Στερεάς Ελλάδας, τα Τουριστικά Καταλύματα τα οποία νομίμως μπορούν να λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020, είναι τα Ξενοδοχεία που φέρουν άδεια 12-μηνης λειτουργίας.
Τα υπόλοιπα καταλύματα δύναται να λειτουργήσουν από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και έπειτα.

Δια τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε σε κάθε τόνο τα εξής:
Θα παρακαλούσαμε όλους τους συναδέλφους ιδιοκτήτες των Ενοικιαζόμενων Δωματίων και καταλυμάτων Διαμοιρασμού (Airbnb), να μην προβούνε σε κρατήσεις δωματίων ως την ημερομηνία επίσημης επαναλειτουργίας τους, η οποία είναι η Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, θέλουμε να τονίσουμε ότι αρκετοί Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων έχουν ήδη ακυρώσει τις κρατήσεις που είχαν για το διάστημα από 01-15/06/2020, αρκετοί όμως συνάδελφοί τους δεν το έχουν πράξει, αψηφώντας τις νόμιμες διαδικασίες και τις κρατικές εντολές.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας, θα λάβει όλες τις νόμιμες οδούς στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι Μη-Κύρια Καταλύματα του Νομού Ευρυτανίας λειτουργούν παρανόμως.

Κάνουμε έκκληση λοιπόν, σε όλους τους Συναδέλφους που διατηρούν ΜΗ-ΚΥΡΙΑ Τουριστικά Καταλύματα στην Ευρυτανία, να συμμορφωθούν με τις ισχύουσες διατάξεις και να μην διαθέτουν δωμάτια σε επισκέπτες μέχρι την επίσημη λειτουργία τους, η οποία είναι η Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ