Εντυπωσιακό παρόν της προαγωνιστικής ομάδας Κ.Ο.Κ στη Λαμία

Κοινοποίηση

Δελτίο τύπου:

Εντυπωσιακό παρόν έδωσε η προαγωνιστική ομάδα του Κ.Ο.Καρπενησίου στα 1α Ποσειδωνία που διοργάνωσε ο Νηρέας Λαμίας στην γειτονική πόλη.

Συγκεκριμένα, 18 μικροί μας αθλητές αγωνίστηκαν σε διάφορες αποστάσεις και στυλ, συνέτριψαν για άλλη μια φορά τα ατομικά τους ρεκόρ, κάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις εντυπωσιακούς χρόνους. Κατέκτησαν 3 κύπελλα και 35 μετάλλια εκ των οποίων 19 χρυσά, 7 ασημένια και 9 χάλκινα. Άξια αναφοράς η παρθενική συμμετοχή ακόμα μιας μικρής αθλήτριας για φέτος, της Μαρίας Κατοίκου.

Τα μικρά μας δελφίνια απόλαυσαν την νέα αυτή διοργάνωση ενώ εκτός από την πισίνα έδωσαν δυναμικό παρόν και στην κερκίδα όπου έδειξαν τρομερό κλίμα ομαδικότητας και αλληλοσυμπαράστασης, γεγονός που θεωρούμε σημαντικότερο από οποιεσδήποτε αθλητικές επιδόσεις.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της ομάδας μας, Λελούδης Βαγγέλης και Μάριος Κωνσταντακόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιμιλία Παπαδημητρίου και ο Έφορος του συλλόγου Θανάσης Κουτρούμπας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λαμιέων και τους χορηγούς για τα αναμνηστικά τους δώρα του και κυρίως τον Νηρέα Λαμίας για την υπέροχη φιλοξενία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση!!!!!

Αγωνίστηκαν οι:

Κατοίκου Μαρία, Κωτσοκάλης Παναγιώτης, Κακαβιά Εμμανουέλα, Τσιγαρίδας Ιωάννης, Αναγνωστοπούλου Χρυσοπηγή, Φραγκαλιού Ελπίδα, Γκαρίλας Νικόλαος, Παππάς Παναγιώτης, Κοτσιμπού Μελίνα, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Κακαβάς Ιωάννης, Λαθύρη Παρασκευή, Βουτσιλάκου Δήμητρα, Ράικου Πολυδώρα, Φραγκαλιου Αρετή, Κουτρούμπα Παναγιώτα, Παππά Δανάη, Τριανταφύλλου Παναγιώτης.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ