Εορταστικές εκδηλώσεις Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 προς τιμήν του Προστάτη του Θεραπευτηρίου Οσίου Ευγενίου του Αιτωλού.

Κοινοποίηση

Ο Διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 προς τιμήν του Προστάτη του θεραπευτηρίου Οσίου Ευγενίου του Αιτωλού.

     Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στις 7.00 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου.

     Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στις 7.00 το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου και μνημόσυνο.

    Στην συνέχεια στην αίθουσα του Θεραπευτηρίου θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων σε μαθητές από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι». Επίσης νέοι της πόλης μας θα παρουσιάσουν την εκπαιδευτική και πολιτιστική αποστολή Νέων Ευρυτάνων στις Η.Π.Α. στο πλαίσιο της αδελφοποίησης Καρπενησίου-Asheville, NorthCarolina, με τίτλο KarpenissiGoesGlobal.

     Η χορωδία της Σχολής Παραδοσιακών Οργάνων, της Ενορίας των Ευρυτάνων Αγίων, θα ψάλει βυζαντινούς ύμνους και θα τραγουδήσει δημοτικά τραγούδια.  

                                                                   Ο Διοικητής του

                                                                      Θεραπευτηρίου Χρόνιων

                                                                     Παθήσεων Ευρυτανίας

                                                              

                                                                   Νικόλαος Κοντοπάνος

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ