Επίσκεψη της Γ.Γ . Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων κ. Γιάννας Χορμόβα στη ΔΕΕΠ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Κοινοποίηση

Η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Γιάννα Χορμόβα, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ηςΟκτωβρίου 1940, στο Καρπενήσι, συναντήθηκε στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυτανίας με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Γιάννη Οικονομίδη και με τα νεοεκλεγέντα μέλη της ΔΕΕΠ όπου ενημέρωσε για την πορεία του κυβερνητικού έργου στον τομέα της, για το ουσιώδες και σημαντικό δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και για τα ζητήματα που αφορούν ενδοοικογενειακές σχέσεις (κακοποίηση γυναικών, παιδιών κλπ). Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Νομό Ευρυτανίας. Γι΄αυτό παρέστη στη συνάντηση και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός.
ΔΕΕΠ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ