Έτοιμες οι σχολικές μονάδες εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μια νέα χρονιά ξεκινά, όπως φαίνεται δύσκολη και αβέβαιη για την εξέλιξή της. Ο Δήμος Καρπενησίου, με στόχο και προτεραιότητα την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προετοιμάζεται με προγραμματισμό και συντονισμένες ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα: ολοκλήρωσε την πρόσληψη των καθαριστριών εξασφαλίζοντας την πλήρη απασχόλησή τους άρα και τις αποδοτικότερες υπηρεσίες τους, οργάνωσε συνεργεία για το καθαρισμό των εξωτερικών χώρων των σχολείων αλλά και ομάδα εργασίας για τον έλεγχο και τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων. Όλα τα σχολεία διαθέτουν ήδη επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών και ειδών απολύμανσης και καθαρισμού, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια κατά του COVID-19. Επιπρόσθετα, θα φροντίσει άμεσα για τη διανομή προστατευτικών μασκών σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και ατομικά δοχεία νερού/ παγουριών σε μαθητές Δημοτικού προσφορά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη.

Στο πλαίσιο της ομαλής έναρξης της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη και των Αντιδημάρχων Σοφίας Ζαλοκώστα και Γιάννη Σβερώνη με εκπροσώπους και στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Καρπενησίου. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας Βασιλική Ηλιοπούλου, οι Διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδοθέα Καρφή, η Γραμματέας της ΕΛΜΕ Μαργαρίτα Τσακανίκα και η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Νάντια Βρόντου.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα και προβληματισμοί αναφορικά με την ομαλή και ασφαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς, ακούστηκαν προτάσεις και υποβλήθηκαν αιτήματα σε πλαίσιο γόνιμου και παραγωγικού διάλογου με κοινό σκοπό την υγεία, την ασφάλεια αλλά και την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου.

Ο Δήμος Καρπενησίου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Καλή σχολική χρονιά!

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εργασίες στη μικρή δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στεγανοποίησης στη μικρή δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρπενησίου. Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο θα είναι στη διάθεση των

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ