Έτοιμη η μελέτη για το γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας

Κοινοποίηση

Έτοιμη η μελέτη που αφορά την Ανακατασκευή – Ανακαίνιση και Εξοπλισμό του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δυτ. Φραγκίστας, συνολικού προϋπολογισμού  429.164,00 €.

Ένα μεγάλο έργο, δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Μπαμπαλή, απέναντι στην νεολαία της περιοχής, αλλά και το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας στην περιοχή, έχει κάνει το πρώτο βήμα, με την ολοκλήρωση της μελέτης.

Όπως αναφέρει η μελέτη, αφορά την αποξήλωση παλαιών εγκαταστάσεων, αναβάθμιση περίφραξης και βελτίωση επιπεδότητας επιφάνειας, την προμήθεια συστήματος οριζόντιας αποστράγγισης, την προμήθεια συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα, την  προμήθεια προκατασκευασμένου οικισμού αποδυτηρίων,  την προμήθεια πάγκων αναπληρωματικών, την προμήθεια εστιών ποδοσφαίρου, την προμήθεια ιστού φωτισμού και την προμήθεια προβολέων LED.

Η μελέτη βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη και ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατόν για την ένταξη και χρηματοδότησή της για την υλοποίηση του έργου.  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ