Φαινόμενα βανδαλισμού σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Με μεγάλη λύπη, το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμού και παραβατικότητας σε σχολικές μονάδες και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, στη σχολική μονάδα του 1ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Καρπενησίου σημειώθηκαν κατά τις νυχτερινές ώρες φαινόμενα παραβίασης και καταστροφών όπως, ξερίζωμα δέντρων και καταστροφή γυψοσανίδας κατά την προσπάθεια παραβίασης του κυλικείου. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκαν φαινόμενα γραφής συνθημάτων σε τοίχους διάφορων σχολείων της πόλης μας καθώς και καταστροφικές ενέργειες στη στεγασμένη παιδική χαρά. Ο Δήμος Καρπενησίου με ιδιαίτερο προβληματισμό θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να προστατεύσει το ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου- Λυκείου αλλά και να αποτρέψει μελλοντικές ενέργειες παραβατικότητας. Με αντίστοιχες ενέργειες θα προστατευτούν και τα υπόλοιπα σχολικά κτίρια της πόλης μας.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Ζαλοκώστα βρέθηκε στον χώρο που παρατηρήθηκαν οι βανδαλισμοί και δήλωσε: « Οι καταστροφές που προκλήθηκαν μας προκαλούν αισθήματα απογοήτευσης και προβληματισμού για τα κίνητρα και τις προθέσεις των δραστών. Ο Δήμος Καρπενησίου θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τιμωρηθούν οι δράστες, να αποτραπούν αντίστοιχες ενέργειες και να προστατευθεί η περιουσία των δημοτών».

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ