(ΦΩΤΟ) 27η Οκτωβρίου 2022 || Η Ελληνική Σημαία τιμήθηκε στα μνημεία της πόλης του Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Γιορτή της Σημαίας σήμερα, 27 Οκτωβρίου, και τα σχολεία του Δήμου Καρπενησίου τίμησαν με εορταστικές εκδηλώσεις την πατρίδα μας!
Θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα, ποιήματα, επετειακά αφηγήματα αλλά και απονομή επαίνων για μαθητές που διακρίθηκαν, πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις των μαθητών στα σχολεία τους με θέμα το χρονικό του 1940 και τα διαχρονικά μηνύματα που αποπνέουν τα γεγονότα.
Στην συνέχεια, το ύψιστο σύμβολο της πατρίδας μας, η Ελληνική Σημαία τιμήθηκε στα μνημεία της πόλης μας απο εκπροσώπους των μαθητών που συνόδευσαν τις σημαίες των σχολείων τους καθώς και με καταθέσεις στεφάνων από όλες τις σχολικές μονάδες και το Κδαπ μεα. Η Δημοτική Φιλαρμονική πλαισίωσε τις εκδηλώσεις παιανίζοντας τον Εθνικό Ύμνο.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ